Зведення штабу ООС: 6 обстрілів, є поранені

Читать на русском
Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Поблизу Південного і Талаківки терористи вели вогонь зі стрілецької зброї.

У середу, 24 лютого, бойовики шість разів обстріляли українські позиції на Донбасі, двоє військових поранені.

Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил вранці у четвер, 25 лютого.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Поблизу Південного і Талаківки терористи вели вогонь зі стрілецької зброї. У результаті обстрілу український військовий отримав кульове поранення.

Неподалік Авдіївки та Водяного зафіксовані обстріли з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Мар'їнки - з автоматичних станкових гранатометів.

У районі Чермалика український військовий, який ніс чергування на спостережному посту, затримав одного бойовика. Він намагався проникнути на українські позиції. Під час затримання противник завдав бійцеві легке поранення холодною зброєю. У відповідь солдат застосував штатну зброю і затримав окупанта.

У двох випадках терористи обстрілювали позиції українських підрозділів одночасно із запитом на тишу нібито через обстріл з боку бійців ОС.

«Крім того, в одному випадку зафіксовано помилкові запити на тишу з боку збройних формувань Російської Федерації, що свідчить про широке використання противником маніпуляцій і спотворення інформації для досягнення нею своїх цілей», - заявили в штабі.

З початку поточної доби штаб не фіксував обстрілів з боку терористів.

Раніше повідомлялося, що ОБСЄ зафіксувала 88 порушень на Донбасі за добу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: