Кабмін відклав доплати до пенсій для пенсіонерів від 75 до 80 років

Читать на русском
Також в постанові КМУ скасували норму, за якою з 1 березня 2022 року розміри щомісячної компенсаційної виплати будуть збільшуватися на відповідний коефіцієнт.
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Кабінет міністрів України переносить дату початку доплат до пенсій для українських пенсіонерів від 75 до 80 років. Передбачалося, що з 1 липня вони отримають доплати по 400 грн, проте тепер доплачувати почнуть ні з липня, а з 1 жовтня 2021 року.

Зазначена постанова Кабміну № 127 від 22 лютого 2021 року опублікована на Урядовому порталі.

Окрім того, в постанові скасували норму, за якою з 1 березня 2022 року розміри щомісячної компенсаційної виплати будуть збільшуватися на відповідний коефіцієнт.

Нагадаємо, в Україні з липня 2021 року збільшиться мінімальна пенсія. Також Кабінет міністрів України 22 лютого прийняв рішення, згідно з яким в Україні індексація пенсій буде проведена з 1 березня 2021 року.

Також президент Володимир Зеленський 23 лютого підписав закон «Про внесення змін до Закону України« Про компенсацію громадянам втрати частини доходів у зв'язку з порушенням термінів їх виплати »№1214-ІХ, який Верховна рада прийняла 4 лютого 2021 року.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: