Стало відомо ім'я загиблого на Донбасі бійця 72-ї ОМБР

Читать на русском
У зоні проведення ООС на Донбасі напередодні загинув житель Чернігівської області, старший солдат-контрактник Сергій Петраускас.
Фото Міноборони

У зоні проведення ООС на Донбасі напередодні загинув житель Ічнянського району Чернігівської області, старший солдат-контрактник Сергій Петраускас.

Про це повідомила пресслужба Чернігівського обласного військового комісаріату в Facebook.

Загибель військових на Донбасі в пожежі: стали відомі подробиці трагедіїПожежа на позиціях 58-ї окремої бригади імені Виговського виник ще вранці 20 лютого. Після ліквідації вогню почався розбір заваленого бліндажа, де і виявили загиблих

«22 лютого в результаті обстрілу з ручного протитанкового гранатомета загинув наш земляк - уродженець Ічнянського району старший солдат військової служби за контрактом Сергій Петраускас», - йдеться в повідомленні.

У комісаріаті розповіли, що Сергій Петраускас тривалий час служив за контрактом в Ічнянському районному військкоматі. У жовтні 2020 року, після організаційно-штатних змін в установі, за власним бажанням перевівся на службу в 72-у окрему механізовану бригаду ім.Черних Запорожців.

Загинув в результаті порушення збройними формуваннями РФ перемир'я в районі Авдіївки на Донбасі.

У грудні минулого року військовослужбовцю виповнилося 43 роки. Без сина, чоловіка і батька залишилися мати, дружина, дві дочки і син, додали у відомстві.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, 22 лютого на Донбасі в результаті обстрілів загинув один український військовий, двоє отримали поранення. З початку доби 23 лютого загинув ще один боєць, ще один поранений.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: