Кабмін призначив нового тимчасового керівника Держкосмосу

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у вівторок, 23 лютого, видав розпорядження про призначення тимчасового виконувача обов'язків керівника Державного космічного агентства.
Володимир Міхеєв (space.com.ua)

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у вівторок, 23 лютого, видав розпорядження про призначення тимчасового виконувача обов'язків керівника Державного космічного агентства (Держкосмосу).

Про це повідомляє офіційний сайт Кабміну.

Тимчасовим керівником агентства був призначений Володимир Міхеєв.

Як змінилася Земля після початку пандемії: вид з космосуВид на пандемію COVID-19 з космосу, як змінилася планета – на відео. Спорожнілі вулиці і туристичні пам'ятки.

Він керуватиме Держкосмосом до призначення в установленому порядку голови агентства. До цього Міхеєв перебував на посаді заступника голови Держкосмосу.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державного космічного агентства України, виконання обов'язків голови Держкосмосу на заступника голови зазначеного агентства Міхеєва Володимира Сергійовича», - йдеться в тексті розпорядження.

Нагадаємо, 17 листопада 2020 року Кабмін звільнив Володимира Усова з посади голови Держкосмосу. Після звільнення Усова обов'язки керівника Держкосмосу виконував Михайло Лев.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: