Росія проведе військові навчання в анексованому Криму

Читать на русском
Росія планує провести навчання повітряно-десантних військ в анексованому Криму - вони заплановані на березень нинішнього року.

Росія планує провести навчання повітряно-десантних військ в анексованому Криму - вони заплановані на березень нинішнього року.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«На полігоні «Опук» у Республіці Крим, під керівництвом командира Новоросійського гвардійського десантно-штурмового гірського з'єднання гвардії генерал-майора Андрія Суховецького відбудуться командно-штабні навчання з гвардійським десантно-штурмових Кавказьким козачим полком зі Ставрополя і гвардійським артилерійським полком з Анапи», - йдеться в повідомленні.

Олексій РезніковМіністр оборони України
Резніков пообіцяв до кінця 2020 року відкрити на адмінкордоні з Кримом сервісний центрСказано 14 листопада 2020 р.Статус обіцянки: Не виконано

Відзначається, що під час навчань десантники відпрацюють питання десантування і техніки з подальшим захопленням об'єктів умовного противника і їх утриманням до підходу основних сил.

«Паралельно буде відпрацьована висадка десантно-штурмових підрозділів ВДВ на необладнане морське узбережжя з великих десантних кораблів Чорноморського флоту, а також ведення оборони морського узбережжя від висадки морського десанту умовного противника», - наголошується в повідомленні.

Раніше в ЗСУ заявили про те, що з моменту окупації Кримського півострова Росією остання серйозно наростила на ньому кількість військовослужбовців, а також військової техніки і озброєння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: