Апеляція ВАКС пом'якшила вирок одеському судді

Читать на русском
У п'ятницю, 19 лютого, Апеляційна палата пом’якшила покарання судді Малиновського районного суду міста Одеси у відставці до п’яти років позбавлення волі.

У п'ятницю, 19 лютого, Апеляційна палата пом’якшила покарання судді Малиновського районного суду міста Одеси у відставці Анатолію Целуху до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

«19 лютого Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду розглянула апеляційні скарги захисників обвинуваченого на вирок Вищого антикорупційного суду від 22.07.2020. За наслідками судового розгляду суд частково задовольнив апеляційні скарги захисників та пом’якшив призначене обвинуваченому покарання з семи до п’яти років позбавлення волі. В іншій частині вирок залишено без змін»,- йдеться у повідомленні.

За інформацією, рішення набрало законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржено в касаційному порядку до Верховного Суду протягом трьох місяців.

Нагадаємо, НАБУ, СБУ і САП викрили Целуха на хабарі. Пізніше йому повідомили про підозру. Також суд визначив судді запобіжним заходом заставу.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду призначила на 16 грудня засідання з розгляду скарги на обвинувальний вирок судді Малиновського районного суду міста Одеси Анатолію Целуху, якого засудили за одержання неправомірної вигоди.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: