Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
Рада заслухає генпрокурора Ірину Венедиктову, також нардепи розглянуть проект постанови про Національний план вакцинації українців проти COVID-19.
Фото - «Слово і діло».

У четвер, 18 лютого, Верховна рада заслухає генерального прокурора Ірину Венедиктову, яка відзвітується про діяльність відомства, також нардепи розглянуть проект постанови про Національний план вакцинації українців проти COVID-19.

У порядку денному, що нардепи розглянуть у першому читанні проєкт закону про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» щодо діяльності Спеціальної контрольної комісії з питань приватизації.

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

У другому читанні - проєкт закону про внесення змін до розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування суб'єктів господарювання, які реалізують інвестиційні проекти зі значними інвестиціями. Та проєкт закону про внесення зміни до розділу XXІ «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України.

Також парламентарями буде розглянуто низку законопроєктів.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Ірина Венедиктова розповіла, що в розслідуванні справ Майдану в 2020 році було повідомлено про підозру 42 особам.

Також в цьому році очікують завершення судового розгляду в суді першої інстанції щодо розстрілів на вулиці Інститутській 20 лютого 2014.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: