В Україні подали на реєстрацію вакцину AstraZeneca

Читать на русском
У Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України було подано заявку про державну реєстрацію в Україні вакцини AstraZeneca проти коронавірусу. Заявку подали вчора.
Фото: Reuters

У Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України було подано заявку про державну реєстрацію в Україні вакцини AstraZeneca від коронавірусу. Заявку подали вчора.

Про це повідомили у пресслужбі Центру громадського здоров'я України.

Зазначається, що вчора також Всесвітня організація охорони здоров’я схвалила вакцину AstraZeneca для екстреного застосування, тим самим дозволила використання цієї вакцини в усьому світі в межах ініціативи COVAX.

COVID-вакцинація в Україні: що обіцяють політикиВолодимир Зеленський, Денис Шмигаль і Дмитро Разумков обіцяють вакцинуватися від коронавірусу власним коштом.

«Учора, 15 лютого 2021 року, у Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України подали заявку про державну реєстрацію в Україні вакцини Oxford/AstraZeneca», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що постачання вакцин від коронавірусу очікується 16-17 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: