Зведення ООС: увечері бойовики двічі порушили перемир'я

Читать на русском
Протягом поточної доби в районі ООС на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері, 15 лютого.

Зеленський відреагував на загибель трьох бійців ЗСУ на ДонбасіГлава держави Володимир Зеленський сьогодні доручив міністру оборони Андрію Тарану і головнокомандувача ЗСУ Руслану Хомчаку терміново прибути на Донбас.

«Протягом поточної доби, 15 лютого, на більшості ділянок відповідальності частин і підрозділів в районі проведення операції Об'єднаних сил спостерігалася тиша. Тільки ввечері було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню», - повідомили в пресцентрі.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» окупанти вели неприцільний вогонь в бік українських позицій зі станкового протитанкового гранатомета неподалік Славного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», недалеко від населеного пункту Світлодарськ, окупанти вчинили провокаційні обстріли з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберного кулемета.

Бойових втрат серед ЗСУ немає.

Як відзначили у пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

Нагадаємо, 17 лютого відбудеться чергове засідання ТКГ, на якому обговорять ескалацію ситуації на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: