У Донецькій області підірвали авто соратника Безлера – ЗМІ

Читать на русском

У Горлівці 15 лютого підірвали автомобіль комбата народної міліції ДНР Сергія Попова з позивним Довгий. Він входив до оточення сепаратиста Ігоря Безлера.
facebook.com/east.hr.group

У тимчасово окупованій Горлівці Донецької області вранці 15 лютого підірвали місцевого «комбата народної міліції» Сергія Попова (відомого як «Довгий» і «Дуремар»), який входив до близького оточення сепаратиста Ігоря Безлера «Бєса».

Про це повідомляють Новини Донбасу з посиланням на пабліки сепаратистів у Telegram-каналах.

За попередньою інформацією, невідомі заклали в автомобілі Сергія Попова фугас і привели його в дію, коли він віз дочку до школи. Бомба знаходилася під водійським сидінням. Попов і його дочка вижили, проте отримали поранення і зараз в лікарні.

За даними бойовиків, стан Попова лікарі оцінюють як середньої тяжкості. У нього множинні осколкові поранення нижніх кінцівок, осколковий перелом стегна. У дочки - контузія і шок, інших травм немає.

Як пише східна правозахисна група, зараз в'їзд і виїзд з Горлівки перекритий. Сепаратисти і бойовики проводять «відпрацювання території».

Відомо, що Сергій Попов - уродженець Горлівки. До війни на Донбасі володів СТО. У конфлікті на боці сепаратистів брав участь з 2014 року, брав штурмом будівлю міського відділу міліції. Також допомагав росіянам окупувати Крим.

У так званій «ДНР» командує 1-м батальйоном «Народної міліції».

Крім того, Попов був соратником одного з ватажків сепаратистів «ДНР» Ігоря «Бєса» Безлера.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо, що одному з ватажків «ДНР» оголосили підозру.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: