Трьох бойовиків «ДНР» оголосили у міжнародний розшук

Читать на русском
Трьох учасників незаконних збройних формувань так званої ДНР, які брали активну участь у бойових діях проти ЗСУ, оголосили в міжнародний розшук.
Фото - «Слово і діло».

Трьох учасників незаконних збройних формувань так званої «ДНР», які брали активну участь у бойових діях проти ЗСУ, оголосили в міжнародний розшук.

«Викритих контррозвідкою СБУ трьох бойовиків так званої «ДНР» оголошено в міжнародний розшук», - йдеться в повідомленні пресслужбИ СБУ.

У ТКГ відреагували на спроби бойовиків замінувати позиції ООСУкраїнська делегація в Тристоронній контактній групі чекає реакції МЗС України на спроби окупантів замінувати позиції українських військових на Донбасі.

Згідно з даними слідства, фігуранти приєдналися до бойовиків у 2014-2015 роках. Один із них є начальником штабу так званої Гвардійської оперативно-тактичної групи «Кольчуга». Вони причетні до обстрілів позицій ЗСУ.

Оскільки фігуранти постійно перебувають на тимчасово окупованій території України, їм заочно повідомлено підозру у скоєнні злочинів за двома статтями КК України.

Їх оголошено в міжнародний розшук.

Вирішується питання про проведення спеціального досудового розслідування.

Раніше на Донеччині викрили канал легалізації бойовиків «ДНР».

Також ОБСЄ зафіксувала понад 160 порушень на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: