Нардепи планують запросити Венедіктову у Раду

Читать на русском
Заступник голови Верховної ради Олена Кондратюк запропонувала запросити до парламенту генерального прокурора Ірину Венедіктову для звіту про розслідування справ Майдану.
Фото з відкритих джерел.

Заступник голови Верховної ради Олена Кондратюк запропонувала запросити у Верховну раду генерального прокурора Ірину Венедіктову для звіту про розслідування справ Майдану.

Про це вона сказала під час засідання Погоджувальної ради:

«Хочу внести пропозицію: запросити цього тижня до Верховної Ради генерального прокурора Ірину Венедіктову, вона може прозвітувати перед парламентом і суспільством про хід та поточні підсумки справ Майдану і дати цілісну оцінку цим подіям».

Венедіктова оприлюднила звернення щодо розслідування справ МайдануРозслідування справ Майдану. Генпрокурор Ірина Венедіктова розповіла про розслідування трагічних епізодів Революції гідності.

Також нардеп закликала розглянути проєкт постанови про заяву Верховної Ради щодо подій Революції гідності з урахуванням рішень ЄСПЛ.

Нагадаємо, раніше у Верховній раді розповіли, які законопроєкти планують розглянути на пленарних засіданнях наступного тижня – з 16 по 19 лютого.

Також ми писали, що Рада почала п'яту сесію. «Слово і діло» зібрало підсумки роботи парламенту за минулий тиждень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: