Зведення ООС: бойовики відкрили вогонь із гранатометів

Читать на русском
Впродовж минулої доби, 13 лютого, проросійські бойовики на Донбасі двічі порушили умови режиму припинення вогню.
Фото: штаб ООС

Впродовж минулої доби, 13 лютого, проросійські бойовики на Донбасі двічі порушили умови режиму припинення вогню.

Про це повідомляє прес центра-штабу ООС.

На відновлення Донбасу знадобиться більш як 21 млрд доларів – РезніковВтрати від окупації територій Донбасу складають 375 млрд грн, а витрати на його відновлення перевищують 21 млрд доларів.

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях з підствольних гранатометів.

Таку ж зброю противник використав проти наших захисників і поблизу Старогнатівки.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь. Бойових втрат серед наших захисників не було», - повідомляють у штабі.

Там також додають, що від початку поточної доби, 14 лютого, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Нагадаємо, добою раніше російські бойовики сім разів порушили «режим тиші» на Донбасі, внаслідок один захисник України отримав поранення.

Також ми писали, що Сполучені Штати Америки як стратегічний партнер України можуть зіграти одну з ключових ролей у припиненні війни на Донбасі і повернення українських територій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: