Перемови по Донбасу далі продовжувати неможливо – Єрмак

Читать на русском
Проведення будь-яких переговорів щодо врегулювання конфлікту на Донбасі неможливе доти, доки окупанти продовжуватимуть вчиняти провокації та вбивати українських захисників.
Фото з відкритих джерел

Проведення будь-яких переговорів щодо врегулювання конфлікту на Донбасі неможливе доти, доки окупанти продовжуватимуть вчиняти провокації та вбивати українських захисників.

Про це заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак, повідомляє пресслужба ОП.

Андрій ЄрмакКерівник Офісу Президента України
Єрмак пообіцяв створити вільну економічну зону на ДонбасіСказано 5 листопада 2020 р.Статус обіцянки: У процесі

За його словами, Україна продовжує виконувати свої зобов’язання щодо мирного врегулювання конфлікту та дотримуватися умов режиму припинення вогню, але продовжувати перемови на фоні провокацій з боку російських найманців неможливо.

«Збереження режиму припинення вогню є найбільш важливим. Будь-які переговори далі неможливо вести, коли вбивають наших людей. Важливо, що вбивають спеціальні групи снайперів, які не перебувають у постійної дислокації. Тобто це провокація, дуже добре організована. Це професійні вбивці, саме для цього сюди приїжджають», - зазначив Єрмак.

Нагадаємо, у четвер, 11 лютого, президент Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою на Донеччину.

Також ми писали, що Володимир Зеленський відреагував на обміни полоненими, які не були узгоджені з владою України. За його словами, будь-які неофіційні обміни полоненими Україна вважаються провокацією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: