Через негоду у двох областях України обмежили рух вантажівок

Читать на русском
Через несприятливі погодні умови, які вже кілька днів спостерігаються в Україні, на автошляхах у двох регіонах обмежили рух великогабаритного транспорту.
Фото з відкритих джерел

Через несприятливі погодні умови, які вже кілька днів спостерігаються в Україні, на автошляхах у двох регіонах обмежили рух великогабаритного транспорту.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Негода в Україні: створили штаб з ліквідації наслідків НС на дорогахНегода в Україні. Укравтодор створив штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.

Зазначається, що обмеження на рух вантажівок запровадили у Волинській та Івано-Франківській областях. Їх ввели для забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки.

При цьому, за оперативною інформацією ДСНС, проїзд дорогами загального користування для інших видів транспорту забезпечено.

Нагадаємо, сніговий циклон охопив велику частину території країни. Складні погодні умови, які спостерігаються на заході, центрі та півночі, характеризуються випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря.

Також ми писали, що найближчі дні в Україні стануть найхолоднішими у 2021 році, оскільки над країною вирує циклон, а вся північна півкуля знаходиться під владою холодних вітрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: