Негода в Україні: рух транспорту обмежений в двох областях

Читать на русском
Станом на ранок суботи, 30 січня, проїзд на дорогах загального користування забезпечений, заторів немає. Залишається обмеженим рух в Одеській та Миколаївській областях

Станом на ранок суботи, 30 січня, проїзд на дорогах загального користування забезпечений, заторів немає. Залишається обмеженим рух в Одеській та Миколаївській областях.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

В Одеській області обмежено рух великовагових транспортних засобів на автодорогах державного значення М-05 Київ-Одеса, М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса-Кучурган.

У Миколаївській області обмежено рух великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

«ДСНС продовжує розчищення дорожнього полотна на ділянці дороги від с. Геннівка в напрямку Одеської області. Всього пройдено і розчищено від снігу 65 км дорожнього полотна. До розчищення доріг від Служби автомобільних доріг залучено понад 1,2 тисячі осіб та 950 одиниць техніки», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, станом на вечір 29 січня в Україні через негоду без світла все ще залишаються понад 180 населених пунктів у Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: