В Україні на найближчі дні анонсовано найхолодніший період 2021 року

Читать на русском
Найближчими днями українців чекає найхолодніший період 2021 року і розраховувати на швидке потепління безумовно не варто.
Ілюстративне фотоTSN.ua

Найближчі дні в Україні стануть найхолоднішими у 2021 році, оскільки над країною вирує циклон, а вся північна півкуля знаходиться під владою холодних вітрів.

Про це заявила експерт-кліматолог Віра Балабух, повідомляє "Апостроф".

За її словами, дуже рано говорити про те, що холоди підуть і скоро настане весна - цього року масштабне похолодання затягнеться надовго.

"Цей процес дуже макро-масштабний. Він займає майже всю північну півкулю. На жаль, не можна очікувати, що до кінця лютого у нас знову будуть плюсові температури. Однак період, який ми будемо переживати найближчими днями, буде найхолоднішим в цьому році", - сказала Балабух.

Погода в УкраїніПогода в Україні

Раніше повідомлялося, що в Україні в неділю, 14 лютого, в День Всіх Закоханих, снігопади повинні припинитися, але похолодає.

Також ми писали, що сніговий циклон охопив велику територію країни. Складні погодні умови, які спостерігаються на заході, центрі та півночі, характеризуються випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: