На Закарпатті знову паводок на п'яти річках

Читать на русском
У Закарпатській області починається повінь через велику кількість опадів. Рівень води на п'яти річках перетнув перший кордон захисту.
Фото - архів.

У Закарпатській області починається повінь через велику кількість опадів. Рівень води на п'яти річках перетнув перший кордон захисту.

Паводкова хвиля йде по річці Тиса, рівень води в районі міста Чоп досягає 5 метрів. Річка Латориця в районі Чопа досягла рівня 6,88 метра. Піднявся рівень води в річці Боржава в районі села Довге до 2,57 метра, і висота продовжує зростати. Також перетнули перший кордон захисту річка Пір'я в районі села Поляна і Тур'я в районі сіл Сімер та Тур'я Поляна, пише «Укрінформ».

Мажоритарники Закарпатської області: хто найкраще виконує обіцянкиНайвідповідальніший мажоритарник Закарпатської області виконав більше половини своїх обіцянок.

Прессекретар закарпатського управління ДСНС Наталія Батир уточнила, що наразі немає загрози підтоплення населених пунктів: «Триває вихід річок на заплавні території, очікуємо згідно з прогнозом підтоплення місцевої дороги Ком'яти - Шаланки у Виноградівському районі. Якщо почнеться також підтоплення населених пунктів, то будемо реагувати».

За її словами, напередодні рятувальники спільно з працівниками водного господарства області відкачували воду з каналів у селі Вільхівка.

Також рятувальники відкачують воду в двох господарствах - в Ужгородському та Виноградівському районі.

Нагадаємо, сьогодні в Україні, крім південного сходу, очікується сніг, а на Закарпатті, вдень і в центральних, місцями північних та Харківській областях з дощем.

Раніше ми писали, що через негоду у Києві та Рівному закрили школи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: