Через негоду у Києві затори на усіх мостах

Читать на русском

На ранок четверга, 11 лютого, на тлі негоди на мостах та вулицях Києва утворилися затори.

Як свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, рух на всіх мостах — Північному, Південному, Дарницькому, Патона та Метро — ускладнено в напрямку правого берега.

У Києві через негоду закриють школи і дитсадкиУ Києві школи і дитячі садки не працюватимуть 11 і 12 лютого через ускладнення погодних умов.

На правому березі Києва помітне невелике ускладнення руху вулицями Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська, Набережно-Лугова, Новокостянтинівська, Богатирська, Семена Скляренка, Олени Теліги, Ольжича.

Ускладнено рух проспектом Перемоги, Повітрофлотським проспектом, вулицями Жилянська, Михайла Грушевського, Володимирським узвозом, проспектами Любомира Гузара та Валерія Лобановського, вулицями Вадима Гетьмана, Народного Ополчення.

На лівому березі ускладнення руху помітне у бік правого берега проспектом Миколи Бажана, Романа Шухевича та Броварським проспектом. Затори утворились на вулицях Братиславська та Гната Хоткевича в напрямку Броварського проспекта.

Нагадаємо, в Україні, крім південного сходу, очікується сніг, а на Закарпатті, вдень і в центральних, місцями північних та Харківській областях з дощем. У західних, вдень і в північних областях значні, у Карпатському регіоні сильні опади. У центральних, північних областях та на Прикарпатті місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; на дорогах країни ожеледиця.

У Києві та області вдень значний сніг, місцями з дощем, подекуди ожеледь; на дорогах області ожеледиця.

Раніше повідомлялося, що 11 і 12 лютого через ускладнення погодних умов у столиці не працюватимуть школи і дитячі садки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: