ЄС розширить програму технічної допомоги Україні на 800 тисяч євро

Читать на русском
Європейська комісія планує розширити програму технічної допомоги Україні з боку Євросоюзу на суму 800 тисяч євро у рамках співпраці в сфері критичної сировини.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Європейська комісія планує розширити програму технічної допомоги Україні з боку Євросоюзу на суму 800 тисяч євро у рамках співпраці в сфері критичної сировини.

Про це заявив віцепрезидент Єврокомісії з питань міжінституційних відносин і прогнозування Марош Шефчович у Twitter.

Єврокомісія затвердила програму допомоги для УкраїниСьогодні Єврокомісія погодила 8 програм надання макрофінансової допомоги для підтримки партнерів по розширенню та сусідству.

«Незабаром ми запустимо стратегічне партнерство щодо сирих матеріалів та акумуляторів», - зазначив віцепрезидент Єврокомісії.

За його словами, ЄС готовий розширити програму технічної допомоги, включивши до неї сферу критичної сировини та підвищивши бюджет на додаткові 800 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн попросила країни-члени ЄС пожертвувати частину їхніх вакцин від коронавірусу Україні.

Також ми писали, що Єврокомісія представила нову стратегію боротьби з хакерськими атаками - вона має на увазі створення мережі оперативних центрів кібербезпеки з широким використанням штучного інтелекту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: