«Право на владу»: вакцинація від COVID-19 в Україні

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі 1+1 у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про те, як проходитиме вакцинація від коронавірусу в Україні.
Слово і діло

Темою сьогоднішнього прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» о 21.45 на каналі «1+1» буде «Кому дістанеться перший укол?» З понеділка в Україні має початись вакцинація від Covid-19. Та чи буде вакцина? Кого захищатимуть першими – медиків, як обіцяли, чи топчиновників? Чи безпечні нові препарати для здоров’я людини? Які від них можуть бути побічні ефекти та віддалені наслідки? Коли з’явиться колективний імунітет від коронавірусу?

Про все це йтиметься у програмі «Право на владу» цього четверга. У дискусії візьмуть участь: головний санітарний лікар Віктор Ляшко, в. о. генерального директора Центру громадського здоров'я Ігор Кузін, лікарка-інфекціоністка, експертка ЮНІСЕФ Катерина Булавінова, народна депутатка від «Слуги народу»з комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Лада Булах, заступник міністра охорони здоров'я у 2016-2019 роках Олександр Лінчевський, народний депутат від «Європейської солідарності» Артур Герасимов, доктор медичних наук, психотерапевт Олег Чабан, народний депутат, співголова депутатської групи «За майбутнє» Віктор Бондар, експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен, власник мережі магазинів медичного обладнання Олексій Давиденко.

На включеннях до ефіру долучаться: мер Львова Андрій Садовий, в.о. Харківського міського голови Ігор Терехов, голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, експертка департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА за напрямами «Громадське здоров’я. Епідеміологія. Медична статистика» Оксана Пастернак, лікарка з Ізраїлю Анна Голохов.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» досліджувало, скільки коштують вакцини Pfizer, Moderna та інші.

Також ми зібрали інформацію про COVID-вакцинацію в Україні та що наразі відомо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: