Голова Європейської Ради анонсував візит в Україну

Читать на русском
Після зустрічі з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем голова Європейської Ради Шарль Мішель виявив бажання нанести візит в Україну
Шарль Мішель та Денис ШмигальШарль Мішель / Twitter

Голова Європейської Ради Шарль Мішель анонсував візит до України. Він заявив про це відразу після зустрічі з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем.

Про це Мішель написав у своєму Twitter.

«Я передав Денису Шмигалю стійку підтримку відновлення України, реформ і боротьби з корупцією. ЄС єдиний і твердий у своїй позиції щодо суверенітету і територіальної цілісності України. Із нетерпінням чекаю можливості скоро приїхати до України», - заявив він.

Преспредставник голови Євроради уточнив, що з метою демонстрації підтримки Євросоюзу в березні 2021 року Мішель відвідає Україну та Грузію. Сам Шмигаль після зустрічі з головою Євроради висловив сподівання, що засідання Ради асоціації Україна-ЄС, у якому прем'єр-міністр взяв участь під час свого візиту до Брюсселя, забезпечить прогрес у подальшій інтеграції України до Європейського Союзу.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 9 лютого прибув із візитом до Брюсселя, де розташовуються штаб-квартира Європейського Союзу і НАТО. Серед іншого, Шмигаль провів зустріч з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом. Чиновники обговорили подальші кроки України на шляху євроатлантичної інтеграції.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: