У Греції оголосили про третю хвилю COVID-19

Читать на русском
МОЗ Греції констатувало початок третьої хвилі коронавірусу в країні. В Афінах понад 70 відсотків палат інтенсивної терапії зайняті пацієнтами.
скріншот з відео

МОЗ Греції констатувало початок третьої хвилі коронавірусу в країні.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Греції Василіс Кікіліас перед екстреним засіданням Кабміну по ситуації з COVID-19, передає Channels TV.

Страхи вакцинації: головні перешкоди у подоланні пандемії коронавірусу в УкраїніОдним із очевидних викликів буде не лише наявність вакцини проти коронавірусу, але й подолання опору громадян, які негативно ставляться до щеплень. Чому українці не хочуть вакцинуватися і що з цим робити – дізнавався Олександр Радчук.

«Аналіз ситуації, який я отримую від експертів, показує, що третя хвиля наступає і в нашій країні», - сказав глава МОЗ Греції.

Він зазначив, що зараз в Афінах і столичних приміських лікарнях понад 70% палат інтенсивної терапії зайняті пацієнтами з коронавірусом.

За словами Кікіліаса, наступного тижня в Греції розпочнеться вакцинація літніх людей. Зокрема, вакцинують греків у віці від 60 до 64 років і від 75 до 79 років.

За весь час пандемії в Греції підтвердили понад 165 тисяч випадків зараження коронавірусом. При цьому майже 6 тисяч осіб померли.

Як змінилася Земля після початку пандемії: вид з космосуСлово і діло

Нагадаємо, влада Греції вже неодноразово продовжували локдаун через ситуацію з COVID. У січні в Греції виявили новий штам коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: