У Греції запроваджують «карантин вихідного дня»

Читать на русском
Для протидії поширенню коронавірусу у Греції тамтешній уряд вирішив посилити деякі карантинні обмеження в трьох регіонах.
Фото з відкритих джерел

Для протидії поширенню коронавірусу у Греції тамтешній уряд вирішив посилити деякі карантинні обмеження в трьох регіонах.

Про це повідомляє Ekathimerini.

Коронавірус у світі: скільки тривали локдауни у різних країнахТривалість локдауну в Британії становила 110 днів, у Франції – 87 днів. В Україні весняний локдаун і карантин вихідного дня тривали 108 днів.

Зазначається, що карантин буде посилений в Аттиці, Салоніках і Халкідіках з 6 лютого. В цих регіонах у вихідні працюватимуть тільки супермаркети, продуктові магазини, пекарні, заправні станції і аптеки.

При цьому вони будуть працювати з 7:00 до 17:00. В неділю продовольчі магазини не працюватимуть.

В робочі дні зберігатиметься заборона на пересування людей на вулицях або на громадському і особистому транспорті з 21:00 до 05:00, а у вихідні комендантська година буде починатися з 18:00 і діятиме до 05:00.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через несприятливу ситуацію із поширенням коронавірусу у Латвії тамтешній уряд вирішив подовжити запроваджений раніше надзвичайний стан до 6 квітня.

Також ми писали, що карантин в Україні буде продовжено до 30 квітня, але швидше за все він буде діяти і після цієї дати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: