Списки на вакцинацію від коронавірусу поки що не готові – МОЗ

Читать на русском
За тиждень до прогнозованого початку COVID-вакцинації списки на щеплення поки ще не готові. Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Центру громадського здоров'я України Ігор Кузін.

За тиждень до прогнозованого початку COVID-вакцинації списки на щеплення поки ще не готові.

Про це повідомив виконувач обов'язків гендиректора Центру громадського здоров'я України Ігор Кузін, пише пресслужба МОЗ.

Страхи вакцинації: головні перешкоди у подоланні пандемії коронавірусу в УкраїніОдним із очевидних викликів буде не лише наявність вакцини проти коронавірусу, але й подолання опору громадян, які негативно ставляться до щеплень. Чому українці не хочуть вакцинуватися і що з цим робити – дізнавався Олександр Радчук.

Він очікує, що списки завершать верифікувати на наступному тижні. За словами Кузіна, списки на вакцинацію від коронавірусу ще не верифікувати на рівні областей.

«Зараз триває верифікація списків, тому що це досить тривалий процес. Маємо надію, що на наступному тижні цей процес буде завершений остаточно у всіх областях України. Фіналізовані (списки - ред.) ще не верифіковані на рівні областей», - сказав він.

Нагадаємо, компанії Pfizer і BioNTech подадуть документи на реєстрацію вакцини від коронавірусу в Україні вже на цьому тижні. Очікується, що це буде четвер, 11 лютого.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: