Слухання у справі MH17 відклали до квітня

Читать на русском
Судові слухання у справі про катастрофу рейсу MH17 на Донбасі відновляться в Нідерландах 15 квітня.
Фото: Pierre Crom / Getty Images

Суд в нідерландській Гаазі оголосив перерву в слуханнях у справі про катастрофу малазійського Boeing рейсу MH17. Засідання продовжать з середини квітня.

Про це заявив під час сьогоднішнього засідання головуючий суддя Хендрік Стейнхаус, передає «Укрінформ».

Справа МН17: суд відмовився розглядати альтернативні версії катастрофиОкружний суд Гааги відхилив прохання адвокатів захисту надати їм додатковий час для розслідування альтернативних версій причин авіакатастрофи малазійського Boeing рейсу MH17 над Донбасом.

Наступне судове засідання у Гаазі відбудеться 15 квітня о 10:00 за місцевим часом (об 11 за Києвом).

Як пише видання, сьогоднішнє засідання тривало менше години. Суд озвучив свої рішення щодо запитів захисту одного з обвинувачених, Олега Пулатова. Зокрема, суддя повідомив, що суд не заперечує проти залучення до справи документів, які концерн «Алмаз-Антей» передав суду 18 січня (мова йде про звіти за 2015-2016 роки).

Раніше стало відомо, що експертів у справі катастрофи рейса МН17 повинні допитати до початку розгляду справи по суті. Очікується, що допити проведуть до кінця квітня 2021.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року над Донбасом був збитий літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines рейсу MH17. Всі 298 осіб на борту загинули.

Нідерланди не вимагатимуть притягнення української влади до відповідальності через незакритий авіапростір над Донбасом у липні 2014 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: