Справа МН17: суд відмовився розглядати альтернативні версії катастрофи

Читать на русском
Окружний суд Гааги відхилив прохання адвокатів захисту надати їм додатковий час для розслідування альтернативних версій причин авіакатастрофи малазійського Boeing рейсу MH17 над Донбасом.
Фото: AFP

Окружний суд Гааги відхилив прохання адвокатів захисту надати їм додатковий час для розслідування альтернативних версій причин катастрофи малазійського авіарейсу MH17 над Донбасом.

Про це пише Reuters.

Зокрема судді заявили, що сторона захисту не надала чіткого альтернативного сценарію розслідування, тоді як інформація про інші версії катастрофи вже є частиною матеріалів справи.

Також у суді зазначили, що з деякими запитами про додатковий час для розслідування адвокати затягнули, їх можна було подати раніше.

Нагадаємо, сьогодні на засіданні суду адвокати одного з чотирьох обвинувачених у справі спецпризначенця ГРУ Олега Пулатова просили заново допитати експертів, свідків та дослідити усі докази.

Сторона обвинувачення наполягала на відхиленні цих клопотань. З цим погодився суд, зазначивши, що суд повинен домогтися того, щоб розгляд справи проводився без затягування часу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: