Рятувальники попередили водіїв про снігові замети на дорогах

Читать на русском
У понеділок, 8 лютого, рятувальники попередили водіїв про снігові замети та ожеледицю на дорогах.
Фото - ДСНС.

У понеділок, 8 лютого, рятувальники попередили водіїв про снігові замети дорогах.

Як інформує пресслужба ДСНС, невеликий сніг йде у Львівській (сніговий покрив до 30 см), Кіровоградській (4 см), Дніпропетровській (2 см), Полтавській (1 см), Волинській (7 см), Житомирській (10 см), Київській (5 см), Черкаській (25 см), Тернопільській (11 см), Хмельницькій (10 см), Рівненській (6 см) областях та м. Київ (2 см).

Ігор ПоліщукМіський голова Луцька
Поліщук обіцяє у 2021 році відремонтувати частину проспекту ВоліСказано 28 грудня 2020 р.Статус обіцянки: Архів

За інформацією Служби автомобільних доріг проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Від «Укравтодору» залучено понад 1100 працівників та 850 од техніки.

Для моніторингу обстановки на випадок ускладнення погодних умов та надання допомоги, у Івано-Франківській області на Вишківському, Яблуницькому, Буковецькому та Кривопільському перевалах від ДСНС залучено 4 одиниці техніки (пересувні пункти обігріву) та 12 людей особового складу.

Рятувальники нагадали, що в Україні на 8 лютого синоптики прогнозували сніг, хуртовини. У західних, північних та центральних областях значний сніг. На півдні країни та в Карпатському регіоні мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу, ожеледь. На Закарпатті значний дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно східний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с.

Температура 2-7° морозу, у північній частині до 10° морозу, у південних областях та на Прикарпатті 1-6° тепла, на Закарпатті та півдні Одещини 7-12° тепла.

На Київщині значний сніг, хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, пориви 15-18 м/с. Температура 7-10° морозу.

Нагадаємо, раніше українців закликали залишитися вдома 8 лютого через прогнози по погіршення погоди.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: