У Німеччині через снігопади постраждали 9 людей

Читать на русском
Снігопади в Німеччині призвели до транспортного колапсу. Через негоду та ДТП постраждали 9 осіб.

Сильні вітри, снігопади та ожеледь у північній і центральній Німеччині призвели до транспортного колапсу. Через ДТП постраждали 9 осіб.

Як повідомляє DW, у федеральних землях Північний Рейн - Вестфалія та Нижня Саксонія через негоду частково ввели заборону на пересування вантажних автомобілів по автобанах. Міра діє до 12:00 8 лютого.

Негода в Україні: у Львові скасували низку авіарейсів через снігопадУвечері 7 лютого через сильний снігопад у Львові скасували низку авіарейсів, а у Львівській області запровадили обмеження на рух вантажівок в ніч на 8 лютого.

У містах Бохум, Гельзенкірхен, Мюльхайм-ан-дер-Рур і Ессен в Північному Рейні - Вестфалії спостерігаються перебої в роботі громадського транспорту. Також обмежено залізничне сполучення.

У нижньосаксонському Ільцені зробив вимушену зупинку потяг, що слідував у напрямку Ганновера. 25 пасажирів провели ніч в поїзді.

Крім того, через негоду стався збій у роботі центру вакцинації проти COVID-19 в Зангерхаузене. Достатня для процедур число співробітників може не дістатися до роботи.

Раніше повідомлялося, що через снігопади у Німеччині виникли проблеми на дорогах.

Також в Нідерландах перша за 10 років сніжна буря спровокувала транспортний колапс.

Нагадаємо, погода в Україні різко погіршилася, прийшло похолодання у північні і центральні регіони. Водіїв попередили про можливі проблеми з проїздом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: