ДТП у Тернопільській області через сніговий замет: сім постраждалих

Читать на русском
На Тернопільщині водій Opel не впорався з керуванням на засніженій дорозі і врізався в мінібус.
mvs.gov.ua

У Тернопільській області сталася ДТП на дорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль біля села Зелене. Там зіткнулися Opel Vivaro і мінібус Peugeot Expert.

Про це повідомила пресслужба МВС в неділю, 7 лютого.

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

За даними правоохоронців, водій Opel не впорався з керуванням на неочищеної від снігу дорозі. Автомобіль викинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з мінібусом Peugeot.

На момент зіткнення в легковику перебувала родина - водій і шість пасажирів, серед яких двоє неповнолітніх. В мінібусі були дві людини. В результаті зіткнення постраждали шестеро дорослих і 13-річний хлопець, він отримав черепно-мозкову травму тяжкого ступеня.

«Попередня причина автомобільної пригоди - важкі погодні умови та занос. У водіїв відібрали зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до ст. 286 Кримінального кодексу України», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в ДСНС попередили, що через негоду в Україні можуть виникнути проблеми з транспортом і електропостачанням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: