В Одесі нетверезий водій влаштував ДТП, пошкоджено сім автомобілів

Читать на русском
У ніч із 7 на 8 лютого в одеському селищі Котовського нетверезий водій спровокував дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждало сім автомобілів.
Фото: Нацполіція

У ніч із 7 на 8 лютого в одеському селищі Котовського нетверезий водій спровокував дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждало сім автомобілів.

Про це повідомляє «Думська».

Статистика смертельних ДТП: скільки українців гине на дорогах зараз і які прогнози влада дає на майбутнєВ Україні вже більше трьох років працює програма безпеки дорожнього руху. Скільки витратили грошей і які результати, розібралося Слово і діло.

Зазначається, що аварія сталася після того, як відбулося лобове зіткнення Mitsubishi з автомобілем Skoda, яка від удару відлетіла на припарковані машини. Пошкодження отримали ще п'ять машин - Mercedes, Mazda, ВАЗ і два Renault.

За даними поліції, в крові водія Mitsubishi виявили 2,1 проміле алкоголю. Він намагався обігнати авто, не врахувавши дорожню обстановку.

Інформації про постраждалих внаслідок ДТП наразі немає. Поліція виписала п'яному водієві адмінпротокол за ст. 130 і ст. 124 КупАП (порушення ПДР та керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння).

Нагадаємо, ввечері 28 січня у Миколаєві водій з ознаками алкогольного сп’яніння збив співробітницю патрульної поліції та намагався втекти з місця події.

Також ми писали, що 21 січня у місті Буча Київської області сталася аварія за участю трьох автомобілів, внаслідок чого одна людина загинула та ще двоє отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: