У Миколаєві водій напідпитку збив поліцейську

Читать на русском
Ввечері 28 січня у Миколаєві водій з ознаками алкогольного сп’яніння збив співробітницю патрульної поліції та намагався втекти з місця події.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Ввечері 28 січня у Миколаєві водій з ознаками алкогольного сп’яніння збив співробітницю патрульної поліції та намагався втекти з місця події.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ у Facebook.

Стало відомо, скільки українців загинуло внаслідок ДТП у 2020 роціВпродовж минулого року на дорогах України сталося 168 107 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких загинула 3541 особа та ще 31 974 - отримали поранення.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Крилова близько 20:00. Патрульні зупинили автомобіль Nissan Note за порушення ним правил дорожнього руху.

«Під час перевірки документів у порушника, водій іншого авто Nissan Micra на великій швидкості здійснив наїзд на патрульну та пошкодив авто, яке зупинили інспектори. Навіть не зупинившись, керманич намагався втекти з місця події, на вимоги поліцейських зупинитись не реагував та створював аварійні ситуації», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначається, що патрульні наздогнали та затримали водія за кілька кварталів від місця вчинення ДТП.

За даними правоохоронців, під час затримання громадянин чинив опір - поводив себе неадекватно та мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння.

Постраждалу патрульну госпіталізували з попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом щелепи, лікарі надають їй кваліфіковану допомогу.

Наразі слідчі вирішують питання щодо затримання водія.

Нагадаємо, 23 січня на залізничному переїзді перегону Ставчани - Любень Великий у Львівській області поїзд протаранив автобус - водій автобуса, попри звукову сигналізацію та світлові попередження, виїхав на переїзд.

Також ми писали, що 21 січня у місті Буча Київської області сталася аварія за участю трьох автомобілів, внаслідок чого одна людина загинула та ще двоє отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: