Четверо дітей нардепів у віці до 21 року стали депутатами – «Чесно»

Читать на русском
Четверо дітей нардепів чинного скликання Верховної ради у віці до 21 року стали депутатами міських і районних рад за підсумками місцевих виборів 2020.
Фото з відкритих джерел

Четверо дітей нардепів чинного скликання Верховної ради у віці до 21 року стали депутатами міських і районних рад за підсумками місцевих виборів 2020 року.

Про це повідомляє рух «Чесно».

Ростислав Солод (ОПЗЖ) став депутатом Краматорської міської ради, Ярина Ар’єва («Євросолідарність») – Київради, Дмитро Копанчук («Слуга народу») – Рудківської міської ради, а Ярослав Вельможний («Наш край») отримав мандат депутата Сєвєродонецької районної ради.

19-річний Ростислав Солод – син нардепів ОПЗЖ Наталії Королевської та Юрія Солода.

21-річна Ярина Ар’єва – дочка нардепа «Євросолідарність» Володимира Ар’єва.

20-річний Дмитро Копанчук – син нардепа «Слуга народу» Олени Копанчук, яка на окрузі набрала нуль голосів, але потрапила у Раду завдяки високому місцю у єдиному списку партії (№ 2).

21-річний Ярослав Вельможний – син нардепа Сергія Вельможного, який потрапив до Ради у 2019 році як самовисуванець. Пізніше увійшов у групу «Довіра».

Зазначається, що всього у місцеві ради було обрано 49 депутатів у віці від 18 до 21 року. Щонайменше дві третини були родичами політиків або місцевих чиновників.

Як відомо, 24 січня в Україні пройшли повторні місцеві вибори у 13 областях. Місцеві вибори відбулися 25 жовтня 2020 року.

Нагадаємо, раніше рух «Чесно» повідомляв, що 67 кандидатів стали депутатами, не отримавши жодного голосу виборців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: