Бойовики знову застосували дистанційне мінування – штаб ООС

Читать на русском
Протягом доби в районі проведення ООС на Донбасі було зафіксовано одне порушення режиму перемир'я з боку окупантів.
фото з відкритих джерел

Протягом поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі було зафіксовано одне порушення режиму перемир'я з боку окупантів.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС ввечері 7 лютого.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», недалеко від населеного пункту Луганське, збройні формування РФ здійснили дистанційне мінування місцевості мінами ПОМ-2 біля позицій ЗСУ на Донбасі.

Як відзначили у пресцентрі, про факт порушення режиму перемир'я через Українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ. Бойових втрат серед наших захисників немає.

«Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами», - відзначили в штабі.

Раніше бойовики намагалися мінувати позиції ЗСУ за допомогою БПЛА.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої біля Мар'їнки загинули старший солдат Назарій Поліщук і солдат 28-ї Окремої механізованої бригади Олексій Подвезенний.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: