Пожежа в лікарні: працівникові лікарні обрали запобіжний захід

Читать на русском
Сьогодні Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід співробітнику лікарні, в якій сталася пожежа в реанімаційному відділенні.

Сьогодні Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід співробітнику лікарні, в якій сталася пожежа в реанімаційному відділенні.

Завідувача господарсько-обслуговуючого персоналу відправили під нічний домашній арешт, повідомило місцеве агентство 061 з посиланням на прокуратуру.

Підозрюваного зобов'язали перебувати вдома з 21:00 до 7:00. Прокуратура не згодна з цим рішенням суду, адже клопотала про взяття під варту, тому подаватиме апеляцію.

Працівника запорізької лікарні підозрюють у порушенні вимог пожежної безпеки. За версією правоохоронців, чоловік не зупинив роботу обладнання, що спричинило пожежу, в якому загинули люди.

Нагадаємо, 3 лютого в Запоріжжі сталася пожежа в обласній інфекційній лікарні, в реанімаційному відділенні, де знаходилися COVID-хворі. Причиною став вибух кисню. Під час пожежі загинули 4 особи, серед яких лікар.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) УКУ.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: