Байден назвав ім'я кандидата на посаду очільника ЦРУ

Читать на русском
Президент США Джо Байден висунув на затвердження в Сенат на посаду директора Центрального розвідувального управління кандидатуру Вільяма Бернса.

Президент США Джо Байден висунув на затвердження в Сенат на посаду директора Центрального розвідувального управління кандидатуру Вільяма Бернса.

Про це повідомила пресслужба Білого дому.

Dream team Байдена: кого обраний президент США приведе із собою до владиОбраний президент США Джо Байден почав формувати свою команду. Туди вже увійшли Камала Гарріс, Джон Керрі, Рон Клейн і Ентоні Блінкен.

Відомо, що за президента Барака Обами Бернс очолював делегацію США на переговорах міжнародних посередників з Іраном щодо іранської ядерної проблеми, а в 2005-2008 роках був послом США в Росії.

У разі затвердження сенатом Бернс стане першим кар'єрним дипломатом на посаді директора ЦРУ.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що Байден розглядає на посаду директора Центрального розвідувального управління кандидатуру колишнього заступника голови ЦРУ Девіда Коена, який розслідував втручання Росії у вибори в США і розробляв антиросійські санкції.

Ще одним ймовірним кандидатом на посаду голови ЦРУ називали Майкла Морелла, який також був ексзаступником голови ЦРУ за президентства Обами і виконувачем обов'язків голови управління.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: