У Зеленського відреагували на позови щодо санкцій проти телеканалів

Читать на русском
Представник глави держави в КСУ Федір Веніславський оцінив можливість скасування санкцій проти каналів 112, NewsOne та ZIK через суд.

Представник глави держави в КСУ Федір Веніславський оцінив можливість скасування санкцій проти каналів 112, NewsOne та ZIK через суд.

Він вважає, що рішення Ради нацбезпеки та оборони є бездоганним. Про це йшла мова в ефірі телеканалу Україна 24.

За словами Веніславського, він не бачить жодних підстав для того, щоб суд скасував впровадження санкцій проти цих трьох каналів.

Інформаційна війна: які телеканали забороняли країни світуУ Молдові кілька років була заборона на російські новини, в країнах Балтії блокують Russia Today.

«Рішення РНБО дуже ретельно готувалося. Воно юридично повністю бездоганне. Тому очікувати, що якісь є підстави для оскарження цього рішення, у мене таких аргументів точно немає. Я бачу, що позиції ОП і РНБО юридично бездоганні. Я не бачу підстав сумніватися, що це рішення зможуть оскаржити судом», - сказав він.

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про санкції проти телеканалів NewsOne, ZIK та «112 Україна», а також їхного власника - народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака (якого називають «правою рукою» Віктора Медведчука).

Телеканали припинили своє мовлення. Зеленський пояснив своє рішення про блокування трьох каналів.

Сьогодні до Верховного суду надійшли позови щодо указу президента Володимира Зеленського про впровадження санкцій проти трьох телеканалів 112, NewsOne та ZIK.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: