Медикам у школах доплатять майже по 1000 гривень

Читать на русском
В Україні медики в школах будуть отримувати доплату до закінчення карантину. Вона становитиме майже 1000 гривень –  залежно від тарифного розряду.
kmu.gov.ua

В Україні медичні працівники в школах отримають доплати у розмірі 20%. Їх будуть нараховувати до закінчення карантину в країні.

Таке рішення ухвалив Кабмін на засіданні в середу, 3 лютого.

Безпека лікарів під час пандемії: як регіональна влада піклується про медиківМедичне страхування на випадок захворювання COVID-19 для лікарів та медпрацівників забезпечили не всі ОДА та не на весь період пандемії.

Як уточнив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, вже з 1 січня медики в школах отримають в середньому майже на 1000 гривень більше, в залежності від тарифного розряду. Надбавка буде діяти до скасування карантину через коронавірус.

«Освітні установи - це місце відповідальної і непростої роботи для медичних працівників і держава повинна підтримати їх за часів коронакризи», - додав Шмигаль.

Нагадаємо, уряд в січні підвищив виплати українським вчителям майже на 20%.

Соцстрах назвав кількість померлих від коронавірусу медиків в Україні.

«Слово і діло» разом з експертом аналізувало, як буде працювати школа після локдауна і учням яких класів варто повернутися до режиму офлайн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: