Хто виконав більше обіцянок: нардеп Железняк або Юрчишин

Читать на русском

На сайті Слово і діло можна порівняти, як українські політики виконують обіцянки. Наприклад, Ярослав Железняк виконав більше, ніж Ярослав Юрчишин.
Ярослав Железнякgoloszmin.org

Народний депутат і глава фракції «Голос» Ярослав Железняк виконав 13 обіцянок (9%), в той час як його колега по фракції Ярослав Юрчишин – 9 (7%).

Про це повідомляє «Слово і діло».

Всього у Железняка 140 обіцянок: 13 він виконав, 5 провалив і 122 залишаються поки в процесі. Депутат, зокрема, виконав обіцянку про те, що «Голос» не підтримає бюджет і буде ініціювати збір підписів за відставку Арсена Авакова. Також виконана обіцянка представити в парламенті план вакцинації від коронавірусу і не голосувати за продовження дії закону щодо Донбасу.

У Юрчишина всього 135 обіцянок: нардеп виконав 9, провалив – 5, в процесі залишається ще 121. У Юрчишина з виконаних зобов'язань можна відзначити програмні – ввести систему виборів за відкритими списками і викорінити академічну недоброчесність.

Порівняти політиків за рівнем виконання обіцянок можна на сайті «Слово і діло» за посиланням. Досить просто ввести в пошуковий рядок прізвища потрібних політиків.

Нагадаємо, «Слово і діло» проаналізувало виступи в Раді лідерів фракцій та груп протягом четвертої сесії і з'ясувало, які слова вони найчастіше вживають.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: