Шмигаль не з'явився на зустріч з головами фракцій ВР щодо тарифів

Читать на русском
Глава Кабміну Денис Шмигаль не з'явився на зустріч голів парламентських фракцій, на якій мало вирішуватися питання щодо врегулювання ситуації з тарифами.
фото REUTERS

Зустріч голів парламентських фракцій і прем'єра-міністра Дениса Шмигаля, яка була запланована після засідання Ради у вівторок, 2 лютого, не відбулася. Глава Кабміну не з'явився.

Про це повідомив нардеп від фракції «Голос» Ярослав Железняк у Telegram.

Як змінювалися тарифи на комунальні послуги за період незалежності УкраїниУ перші роки незалежності України українці сплачували за комуналку купоно-карбованцями. Найбільш відчутне подорожчання сталося у 2014 році.

«Найкоротша нарада у спікера. За 6 хвилин. Прем'єр-міністр не прийшов на зустріч з головами фракцій, тому зустріч закрили», - написав він.

Відзначимо, на сайті ВР анонсувалося, що «у вівторок, після засідання Верховної ради України, відбудеться зустріч керівництва парламенту, керівників депутатських фракцій і груп з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. Вона буде присвячена врегулюванню ситуації щодо тарифів для населення».

Як повідомляв спікер Ради Дмитро Разумков, на зустрічі Шмигаль повинен був проінформувати керівництво ВР і керівників депутатських фракцій «щодо подальших кроків для вирішення ситуації з тарифами».

Нагадаємо, раніше в Кабміні заявили, що тарифи на опалення і гарячу воду не підвищуватимуть до кінця цього опалювального сезону.

На вихідних НКРЕКП затвердила знижені тарифи на газ для 13 облгазів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: