Ізраїль вакцинував від коронавірусу майже третину населення

Читать на русском
В Ізраїлі щонайменше одну дозу вакцини від коронавірусу отримали вже близько трьох мільйонів ізраїльтян – це майже третина населення країни.  Ще 1,7 мільйона отримали і другу дозу препарату.
Фото з відкритих джерел

В Ізраїлі щонайменше одну дозу вакцини від коронавірусу отримали вже близько трьох мільйонів ізраїльтян – це майже третина населення країни. Ще 1,7 мільйона отримали і другу дозу препарату.

Про це із посиланням на міністерство охорони здоров'я Ізраїлю повідомляє DW.

Вакцинація від COVID-19: який план має Україна та інші держави світуУ Британії хочуть до вересня вколоти хоча б одну дозу COVID-вакцини кожному дорослому, в Чехії – до вересня прищепити близько 60 відсотків дорослого населення.

Зазначається, що кампанія з вакцинації населення від коронавірусу в Ізраїлі розпочалася шість тижнів тому і, за часткою вакцинованих жителів до загальної кількості населення, Ізраїль уже вибився в світові лідери.

Попри такі високі темпи проведення щеплень, у країні й досі спостерігаються досить значні показники зараження коронавірусом.

Особливо високі показники поширення інфекції в Ізраїлі спостерігаються серед ультраортодоксального єврейського населення, а також серед арабського населення.

За останню добу було зафіксовано 6435 нових випадків зараження COVID-19.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що вакцинація від коронавірусу буде безкоштовною для українців, але при цьому існує можливість створення ринку вакцин для громадян.

Також ми писали, що в МОЗ назвали терміни отримання перших вакцин від глобального механізму COVAX.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: