Синоптики розповіли, коли закінчаться снігопади

Читать на русском
Погода на вихідні. У суботу, 30 січня, майже по всій країні ще йтимуть снігопади і дощі, а в неділю, 31 січня, очікується потепління, опади припиняться.
фото liga.net

В Україні погода у найближчі вихідні буде мінливою. У суботу майже по всій країні ще йтимуть снігопади і дощі, а в неділю очікується потепління, опади припиняться.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру в п'ятницю, 29 січня.

Затор на трасі Київ-Одеса уже завдовжки 30 кмЧерез снігопади на автодорозі М-05 Київ-Одеса утворився 30-кілометровий затор. Проблеми з рухом на ділянці дороги Знам'янка-Ревова. Проїзд забезпечений лише двома смугами в напрямку Одеси.

За прогнозом синоптиків, у суботу, 30 січня, сильні снігопади накриють майже всю Україну. При цьому в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях очікуються дощі.

Температура повітря на заході вдень становитиме -1..+ 4 градуси, а вночі -3..-6. На півночі і в центрі країни днем ​​буде -1..+ 3 градуси, а вночі -3..-6. На сході вдень очікується + 1..+ 4, а вночі -1..-4 градуси. На півдні вдень + 2..+ 6, а вночі -1..-5.

У неділю, 31 січня, снігопади закінчаться і прийде тимчасове потепління. На заході вдень синоптики прогнозують -1..+ 4 градуси, а вночі -1..-6. У центрі і на півночі вдень температура повітря складе -1..+ 3, а вночі -2-6. На півдні і сході очікується +1..+ 4, а вночі до -5 градусів.

Нагадаємо, сьогодні вранці негода в Україні залишила без світла 358 населених пунктів.

В Одеській області через снігопад були заблоковані дев'ять сіл. Днем раніше в регіоні місцями випало приблизно 20-25 сантиметрів снігу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: