У двох областях обмежено рух вантажівок через снігопади

Читать на русском
В Україні 30 січня через сильні снігопади рух великовантажного транспорту обмежено в Одеській і Миколаївській областях.
24tv.ua

В Україні 30 січня через сильні снігопади рух великовантажного транспорту все ще обмежений в Одеській і Миколаївській областях.

Про це повідомила Держслужба з НС в Telegram в суботу вранці.

Синоптики розповіли, коли закінчаться снігопадиПогода на вихідні. У суботу, 30 січня, майже по всій країні ще йтимуть снігопади і дощі, а в неділю, 31 січня, очікується потепління, опади припиняться.

За їхньою інформацією, залишається обмеженим рух в Одеській області великовантажних транспортних засобів на автодорогах державного значення М-05 Київ-Одеса, М-15 Одеса-Рені і М-16 Одеса-Кучурган.

У Миколаївській області обмежено рух великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Обмеження пов'язані з погодними умовами, уточнили рятувальники.

Нагадаємо, через мокрий сніг, дощ і пориви вітру на ранок суботи, 30 січня, було знеструмлено 108 населених пунктів у двох областях України.

29 січня в Україні через негоду без світла були понад 180 населених пунктів в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях.

На цьому тижні сильний снігопад накрив Одесу та Одеську область. Були заблоковані 9 населених пунктів, на дорогах виникали величезні затори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: