Через снігопади в двох областях обмежили рух на трасах

Читать на русском
В Україні 28 січня через сильні снігопади обмежили рух державними трасах в Одеській і Миколаївській областях.
dumskaya.net

В Україні в четвер, 28 січня, через сильні снігопади обмежили рух державними трасах в Одеській і Миколаївській областях.

Про це повідомили в пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

МОН порадило областям готуватися до дистанційного навчання через негодуЧерез наближення негоди МОН рекомендувало семи областям України підготується до переходу на дистанційне навчання.

За даними рятувальників, сьогодні з ранку для розчищення снігу заборонено рух всіх транспортних засобів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса - Кучурган і на всіх автодорогах місцевого значення в Одеській області.

Крім того, в Миколаївській області тимчасово ввели обмеження руху транспортних засобів на автодорогах Н-24 Благовіщенське-Миколаїв, М-13 Кропивницький-Платонове.

«На інших автомобільних дорогах державного значення країни транспортне сполучення забезпечено», - уточнили в ДСНС.

Рятувальники додали, що за минулу добу через сильні замети відбуксували 109 машин: 64 легкових автомобіля, 37 вантажівок, 6 автобусів і 2 «швидких».

Нагадаємо, в ніч на середу, 27 січня, в Одесі почався сильний снігопад, було ускладнено рух. А 28 січня погіршиться погода майже по всій Україні.

На ранок четверга в Україні через негоду знеструмлено 143 населених пункти в чотирьох областях - Одеській, Кіровоградській, Черкаській та Запорізькій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: