Негода в Україні: в Одеській області заблоковано 9 населених пунктів

Читать на русском
В Одеській області вже другу добу продовжуються снігопади, станом на вечір 28 січня в регіоні все ще продовжують випадати опади. Нині 9 населених пунктів в області опинилися заблокованими через негоду.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

В Одеській області вже другу добу продовжуються снігопади: станом на вечір 28 січня в регіоні все ще продовжують випадати опади. Нині 9 населених пунктів в області опинилися заблокованими через негоду.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Негода в Україні: створили штаб з ліквідації наслідків НС на дорогахНегода в Україні. Укравтодор створив штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах державного значення.

Зазначається, що висота снігового покриву в Одеській області становить близько 20-25 сантиметрів.

Через негоду заборонено рух дорогами М-15 «Одеса-Рені» та М-16 «Одеса-Кучурган», також закриті всі дороги місцевого значення. Окрім того, на автодорозі М-05 Київ-Одеса утворився великий затор.

Також повідомляється, що через складні погодні умови неможливо потрапити до 9 населених пунктів області (1 в Одеському, 6 в Білгород-Дністровському та 2 в Березівському районах Одещини).

«Всього з початку негоди підрозділами ДСНС здійснено буксирування понад 700 транспортних засобів (з них 14 швидких допомог, 19 автобусів) та надано допомогу близько 1 тис. 700 особам (з них 1 породілля)», - додають рятувальники.

Нагадаємо, в Україні в четвер, 28 січня, через сильні снігопади обмежили рух державними трасами в Одеській і Миколаївській областях.

Через погіршення погодних умов у кількох областях України знеструмлено більше 300 населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: