Тихановська закликала ЄС розширити санкції проти Білорусі

Читать на русском
Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська закликала Євросоюз, Британію, США та Канаду розширити санкції проти Білорусі.
Фото: Associated Press

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська закликала Євросоюз, Британію, США та Канаду розширити санкції проти Білорусі.

Про це повідомляє пресслужба політика.

Крім того, вона закликає розслідувати злочини режиму Олександра Лукашенка та допомогти білорусам в отриманні європейських вакцин від коронавірусу.

Вибори в Білорусі: хто визнав Лукашенка президентом, а хто – ніВибори в Білорусі визнали Росія, Китай, Сирія, В'єтнам, Венесуела, Нікарагуа, Туреччина, Сирія, Киргизстан і Таджикистан.

«Тихановська закликала ЄС, Велику Британію, США та Канаду розширити санкції, розслідувати злочини режиму, визнати ОМОН і ГУБОЗіК терористичними організаціями, допомогти білорусам в отриманні європейських вакцин і сприяти діалогу про нові вільні і справедливі вибори», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Тихановська планує провести нові вибори в Білорусі. Також опозиціонерка закликала інші країни провести акції солідарності з їх країною 7 лютого.

Як відомо, до санкцій ЄС проти Білорусі приєдналися п'ять країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: