Зведення ООС: обстріли, безпілотник бойовиків і поранення двох військових

Читать на русском
Протягом доби, 29 січня, в районі ООС на Донбасі було зафіксовано п'ять порушень перемир'я з боку бойовиків.
фото з відкритих джерел

Протягом доби, 29 січня, в районі проведення ООС на Донбасі було зафіксовано п'ять порушень режиму припинення вогню з боку окупантів.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 137 порушень режиму припинення вогню у січніУ січні внаслідок обстрілів позицій ООС бойовиками двоє українських бійців загинули і шестеро зазнали поранень.

У штабі нагадали, що сьогодні вдень недалеко від населеного пункту Водяне бойовики з безпілотника скинули два постріли ВОГ-17 над позиціями Об'єднаних сил.

«В результаті двоє українських захисників отримали осколкові поранення. Воїнів оперативно доставили до лікувального закладу, де їм була надана належна медична допомога. Стан здоров'я військовослужбовців - задовільний», - уточнили в пресцентрі.

Крос того, біля Опитного російсько-окупаційні війська вчинили кілька пострілів у бік українських позицій з підствольного гранатомету і стрілецької зброї, а в передмісті Авдіївки - з ручного протитанкового і підствольного гранатометів.

«Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ», - додали в штабі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про ворожий безпілотник, з якого бойовики скинули два снаряди ВОГ-17.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: