В Україні жертвою COVID став генерал-лейтенант СБУ

Читать на русском
Від ускладнень коронавірусної хвороби помер генерал-лейтенант СБУ Василь Пісний. Прощання з ним відбудеться сьогодні, 29 січня.
ssu.gov.ua

Від ускладнень коронавірусної хвороби помер генерал-лейтенант СБУ Василь Пісний. Прощання з ним відбудеться сьогодні, 29 січня.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Соцстрах назвав кількість померлих від коронавірусу медиківЗа час пандемії від коронавірусу померли щонайменше 454 медпрацівники із 37,8 тисячі хворих.

Як уточнюється, смерть наступила напередодні, 28 січня. Василь Пісний помер у віці 58 років.

«Під його керівництвом спецпідрозділами СБУ були нейтралізовані десятки угруповань організованої злочинності, в тому числі транснаціонального масштабу, які погрожували державній безпеці», - розповіли в СБУ.

Прощання з Пісним відбудеться сьогодні у Львові.

Василь Пісний народився на Тернопільщині. Очолював УБОЗ та УМВС в Тернопільській області, в 2008-2010 роках був начальником УМВС у Львівській області.

У 2010 році був обраний депутатом Львівської облради, потім обіймав посаду першого заступника голови Львівської облради.

З березня 2014 го до 4 січня 2015 року очолював Департамент боротьби з економічною злочинністю МВС України. З вересня 2015 до червня 2019 року працював заступником начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління «К»).

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 5181 осіб. Померли 128 українців.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: