У ЗСУ від коронавірусу помер один військовий

Читать на русском
Впродовж минулої доби, 23 січня, у лавах Збройних сил України виявили 25 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією та зафіксували одну смерть від хвороби.
Фото з відкритих джерел

Впродовж минулої доби, 23 січня, у лавах Збройних сил України виявили 25 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією та зафіксували одну смерть від хвороби.

Про це повідомляє пресслужба Командування Медсил ЗСУ у Facebook.

«Працівник ЗС України перебував на стаціонарному лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Позитивний ПЛР-тест від 04.01.2021. Не зважаючи на проведену терапію стан здоров’я хворого погіршився. Проведені реанімаційні заходи бажаного ефекту не дали. Висловлюємо співчуття близьким та рідним», - йдеться у повідомленні.

У ньому також зазначається, що до закладів охорони здоров’я було госпіталізовано 7 осіб. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби перебуває 128 осіб.

«Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування», - додають у пресслужбі.

Загалом станом на 24 січня у ЗСУ на COVID-19 хворіє 768 осіб. Одужали з початку пандемії вже 14 439 осіб, ще 40 військовослужбовців – померли.

Нагадаємо, в Україні за добу виявили менше 4 тисяч COVID-хворих.

Також ми писали, що в Україні продовжує скорочуватися захворюваність на коронавірус - станом на 23 січня у COVID-лікарнях були вільні понад 70% місць для пацієнтів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: