У ДТП у Львівській області загинуло двоє осіб

Читать на русском
У Львівській області на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Бережани сталась ДТП, в якій загинули чоловік та маленька дитина. Двох людей госпіталізували.

У Львівській області на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Бережани сталась ДТП, в якій загинули чоловік та маленька дитина. Двох людей госпіталізували.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

«Водій автомобіля Skoda виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2111. Він був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України», - йдеться в повідомленні.

На місці аварії загинув водій ВАЗу та дворічна дівчинка, яка перебувала в салоні транспортного засобу. Двох пасажирів Skoda, які отримали тілесні ушкодження, доставили до медустанови. Травмувався також і водій цього авто.

«За даним фактом слідчі... відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до десяти років позбавлення волі», - зазначили у відомстві.

Досудове розслідування триває.

Раніше повідомлялося, що ввечері 28 січня в Миколаєві водій з ознаками алкогольного сп'яніння збив співробітницю патрульної поліції та намагався втекти з місця події.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: